ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ (κωδ. Κ-1104)

Στοιχεία ακινήτου

Κωδικός
Κ-1104
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
Εμβαδόν
72m2
Τιμή
38.000€
Περιοχή
ΠΥΛΙ - ΠΥΛΙ
Δωμάτια
1Δ.Σ.Κ.1Λ.
Όροφος
-
Ανελκυστ.
-
Θέρμανση
-
Έτος κατ.
1985
Πάρκινγκ
Ναι
Αποθήκη
Ναι
Αποθήκη υπογείου
Ναι
Τζάκι
Ναι
Γωνιακό
Ναι
Διαμπερές
Ναι

Περιγραφή ακινήτου

Κατάστημα και Διαμέρισμα προς πώληση . Το οικόπεδο είναι 54 τ.μ. . και το κτίριο είναι 72 τ.μ. . , 36 τ.μ. ο κάθε όροφος . Στο ισόγειο βρίσκεται ένα κατάστημα και στον πάνω όροφο έχει ένα υπνοδωμάτιο , μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι . Η εξωτερική είσοδος του είναι πάνω από το πίσω μέρος . Η είσοδος του καταστήματος έχει πρόσοψη με μια πλευρά του δρόμου κατευθείαν στην πλατεία του χωριού . Υπάρχει ένα μικρό μπάνιο στο πίσω μέρος του « καταστήματος ». Πρόκειται για ένα ακίνητο γωνιά στο κέντρο της πόλης .

Τουριστικά λεωφορεία κάνουν στάση στο κέντρο του χωριού, τρεις φορές την ημέρα . Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ κεντρική τοποθεσία , πλαισιώνεται και στις δύο πλευρές από καφετέριες , εστιατόρια , σκάφη και κοσμήματα καταστήματα, τα οποία κύκλο μια εκκλησία συντριβάνι και πολύ παλιά .

Είναι, επίσης, σε κοντινή απόσταση με τα αρχαία και μεσαιωνικά ερείπια . Το κτίριο χρησιμοποιήθηκε κάποτε ως « σχολείο-σπίτι ", το οποίο εξακολουθεί να έχει μνήμες για τους παππούδες που θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια . Το κτίριο είναι σίγουρα πάνω από 50 ετών και το τελευταίο « ανακαινισμένο », περίπου 20 χρόνια πριν . Η δομή θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια κατοικία με ίσως 2 ή περισσότερα υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο .

Το χωριό της Πυλί είναι ήσηχο, με βουνά και υπέροχη πανοραμική θέα του Κάμπου, το Αιγαίο και τα νησιά της Καλύμνου και της Ψέριμου.