ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ (κωδ. Κ-384)

Στοιχεία ακινήτου

Κωδικός
Κ-384
Τύπος
ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
Εμβαδόν
1.000m2
Τιμή
40.000€
Περιοχή
ΑΓΙΟΣ ΦΩΚΑΣ - ΚΩΣ
Δωμάτια
-
Όροφος
-
Ανελκυστ.
-
Θέρμανση
-
Έτος κατ.
-
Πάρκινγκ
Ναι
Αποθήκη
Ναι
Αποθήκη υπογείου
Ναι
Τζάκι
Ναι
Γωνιακό
Ναι
Διαμπερές
Ναι

Περιγραφή ακινήτου

Αγρός με παλαιό κτίσμα 41,20 τ.μ., έχει επιφάνεια 1000 τ.μ., το κτίσμα αναγνωρίστηκε από τον Δήμο της Κω ως υφιστάμενο προ του έτους 1948. Αυτό το κτίσμα (41,20 τ.μ.), ένα σπίτι γεωργών κτηνοτρόφων ,με δύο τζάκια και εξωτερικό χτιστό φούρνο, το περάσαμε από όλη την γραφειοκρατία και πήραμε την άδεια επισκευής. Δεν μένει παρά να πάρουμε το ηλεκτρικό ρεύμα και να αρχίσουμε την επισκευή, οικοδόμηση ουσιαστικά μιας νέας οικίας, διατηρώντας ορισμένα παλιά καλά στοιχεία όπως οι πέτρινοι τοίχοι.
Δίπλα ακριβώς στο σπίτι είναι μια πηγή νερού του βουνού. Θα πρέπει κατά την επισκευή-κατασκευή να γίνει και μια δεξαμενή για το νερό απ' όπου θα τροφοδοτείται το υδραυλικό σύστημα του σπιτιού. Πρέπει ίσως εδώ να αναφέρουμε πως το νερό αυτό από πηγή του βουνού είναι καλύτερο, πιο αγνό, από το νερό του δικτύου της πόλης. Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι πολύ κοντά καθώς και το τηλέφωνο.
Αυτό το παλιό σπίτι βρίσκεται στην πλαγιά του βουνού στην νότια πλευρά από την πόλη της Κω. Έχει εκπληκτική θέα. Η θάλασσα είναι ακριβώς στα πόδια της πλαγιάς. Η περιοχή τραβάει συνεχώς την προσοχή. Χτίστηκε μία πολύ ωραία εκκλησία και αρκετά, προς το παρόν σπίτια.